About Us

Bij The Designer Studio zijn we gespecialiseerd in het vinden van designer klassiekers en statement pieces, afkomstig van de grootste modehuizen.

Door de jaren heen hebben wij een brede kennis opgebouwd over geschiedenis, merken en producten. Zo helpen wij u graag bij het beantwoorden van vragen en het maken van de juiste keuze. Alle producten worden zorgvuldig door ons gecontroleerd op de staat en authenticiteit.

In de afgelopen jaren hebben we al veel mensen blij mogen maken met bijzondere items. Voor meer inspiratie zijn onze mooiste stuks te zien in het museum.

Aan ons de uitdaging om een passend model te vinden die jou iedere dag gelukkig maakt.

So, it’s all about the bag.

 

Ik heb in december voor het eerst een tas gekocht bij The Designer Studio. Erg te spreken over de service en het contact. Het contact ging soepel, alle vragen werden duidelijk en netjes beantwoord. Ook nog extra foto’s ontvangen zonder problemen. Ik ontving de tas ook snel! Netjes ingepakt en helemaal volgens omschrijving. Kortom, ik ben erg tevreden en kom hier zeker nog eens terug voor een nieuw pareltje. Bedankt!!

Britt Laamers
Customer

Mega fijne ervaring! Ontzettend fijn contact, ik ben super goed geholpen bij het vinden van de perfecte vintage tas die precies op mijn wensen aansloot. De Fendi tas is prachtig en echt in perfecte staat, het plastic zit er aan de binnenkant zelfs nog op! Het kwam echt als een cadeautje binnen en ben nog steeds helemaal verliefd op mijn aankoop!

Sasha Kuipers
Customer

Cart

No more products available for purchase